Zenetér
Zenetér pihenő
Gondolat
Vers gondolat
fantázia képes lap
Fantázia kép
Fotólap
Fotó vetítés

Fotó fantázia képek, kreatív képek, egyedi lapos képek, képes lapok.

 A fotó alapú fantáziaképek, fotók többszörös átalakításával létrejött képek készítője és jogtulajdonosa (c) Oldal Gyula.

A fantázia képek saját digitális fotók felhasználásával készültek, a legelső 1998-ban. Azóta sok kép készült, kevesebb megmaradt, a többséget töröltem. Az, hogy melyik transzformációs kép marad meg, azon múlik, hogy a készítés alatt és utána, találok-e benne fantáziát..Szinte minden digitális kép alkalmas lehet transzformációs képnek, csak bele kell látni, az eredeti kép mögé kell látni és persze szorgalmasan kísérletezni is kell. Egy általános képszerkesztő alkalmas arra, hogy a színeket és a kép technikai paramétereit, valamint geomertiai jellemzőit is megváltoztassuk. Kontraszt, élesség, homályosítás, elforgatás, tűkrözések, síkok, deformációk, effektusok, egyéb műveletek és persze egy kis kreativitás és kész is a kép.

A lélek virágai Árnyék virág Átmenet
Buborék Fantázia Fény fa
Halak Kettősség Medál
Mozaikkép Sasok Távoli üzenet

Fotó fantázia képek

A "zenés képeslapok névnapra és születésnapra, nőknek és férfiaknak" képeslapküldő megszünt.

Ami küldhető volt: virág hangulat képeslap, ember állat képeslap, természet fotó képeslap, forma tárgy képeslap, fantázia kép képeslap

A képeslapok csoportokban találhatók voltak: Virág - hangulat képeslapok, Ember - állat képeslapok, Természet - fotó képeslapok, Forma - tárgy képeslapok, Fantázia - kép képeslapok. A barátság, szeretet, szerelem fantázia képeslapok egyaránt elküldhetők voltak gyerekeknek és felnőtteknek, nőknek és férfiaknak, fiataloknak és időseknek, természeti és vallásos ünnepre, nőnapra és férfinapra, névnapra és születésnapra.

A két kalapos A te virágod A titok virága
Az éjszaka Behálózva Buborék emberek
Csónakosok Egy biztos pont Egy kalappal
Elkóborolt Fa kocsma Fel vagyok pörögve
Fény és árnyék Ház a tónál Indulás érkezés
Ismeretlen szépség Kilátások Kis ház kulipintyó
Levél a távolból Májusi gyöngyvirág Megfigyelési pont
Nézz az ég felé Őszi levélszobor Próba repülés
Szánkózók Szerencse veled Tangóharmonikás
Teknős pihenő Vakvezető gitárral Vizen járók

Minden szellemi alkotás születése pillanatától általános jogi védelem alatt áll.